Om oss

Henning Bortne, eier og bakmann til Oslo Mastering, har vært i bransjen siden 1995 og jobbet med de fleste sjangere . Han har en enorm bredde av kunnskap og forståelse for forskjellige musikkstiler som er så viktig når man skal gjøre mastering. Henning går inn i jobben med et musikalsk tilnærming, slik at kunden ofte opplever at låten blir enda bedre etter utført jobb. Ved Norges Musikkhøgskole i Oslo jobber han også som  innspillingtekniker, både av konserter og studio økter. Det har gjort han svært god på valg og plasseringer av mikrofoner og kan få «ferdig» lyd rett inn. Naturlig nok er miksing av opptakene en del av jobben. Det gjør at han har forståelse for hele prosessen og hører lettere hvor eventuelle problem ligger i miksen.

Utdannet ved Norsk Lydskole (NISS) i Oslo.

A001_C014_08275P.0000009

Jesper Borgen – Hot Shot Produsent

"Oslo Mastering har aldri skuffa meg. Henning har utrolig spisse ører med svært musikalsk approach til alle lydjobber. Jeg er spesielt solgt på det rene dype bassregisteret i miksene/masterne hans. Verdt hver krone!"

Egil Olsen, Singer/Songwriter

"Henning er ein presis lydentusiast som også gir rom for leik og eksperimentering for å gi musikken det vesle ekstra og blir med på å skape ein sound."

Torgrim Solid og Jon Eberson ved NMH

”Vi har hatt anledning til å arbeide sammen med Henning siden han begynte hos oss i fjor høst (99), og har har bare lovord i forhold til hans virksomhet. Han er rett og slett en av de beste lydteknikere vi har arbeidet med.” –